Labyrinth:
Labyrinth speelt zich af in de woning van de welgestelde familie Braun-Van Wijck. Ben Braun zit in een midlifecrisis en verliest zijn baan. Zijn vrouw Jacqueline van Wijck is ontevreden over haar 20-jarige huwelijk en stort zich volledig op haar werk. De steun en aandacht die ze thuis meent te missen, vindt ze bij haar collega Zack. In een omgeving van openlijk kiftende echtelieden voelt dochter Roos zich vreselijk eenzaam. Daar komt nog bij dat ze zich gestalkt voelt door de buurjongen Micky en hoewel de oude huishoudster Alice alles binnen haar vermogen doet om Roos te steunen, heeft de scholiere een andere manier om uit de dagelijkse misère te ontsnappen.  

Het stuk is hard, rauw, cynisch maar ook zeker humoristisch en blijft boeiend ook ondanks de zeven verschillende verhaalslijnen die door elkaar heen lopen.  
Labyrinth is het debuut stuk van Jerry Veenendaal. Het stuk werd voor het eerst in 2005 door Toneelvereniging Advendo uit IJmuiden uitgevoerd.Zowel, spelers, publiek en pers waren enthousiast.  
Avondvullend, 4 mannen, 5 vrouwen.
Genre: tragi-komedie
 
Geev Papaa maar een Kusje…!:
Geev Papaa maar een Kusje…! is een avondvullende voorstelling in twee bedrijven. Het eerste bedrijf (voor de pauze) is een de uitvoering van een repetitie avond van het bedrijf dat na de pauze komt. Dit bedrijf laat alle facetten van een repetitie zien, waarbij de regisseur tot wanhoop wordt gedreven. Hij moet een ploeg spelers zien te begeleiden, maar die nemen het op hun beurt weer niet zo nauw met de aanwijzingen van hem. Dit bedrijf zit vol humor en kan lekker geïmproviseerd gespeeld worden.  
Bedrijf twee is totaal andere koek. Aan het graf van Wolf, de vader van Cindy, verteld zij het ware verhaal over haar jeugd tegen Jessey, de beste jeugdvriend van Cindy. Een leven vol mishandeling, dat uiteindelijk resulteerde in het feit dat haar moeder het recht in eigen handen heeft genomen. Een zeer zwaar stuk, dat haaks op het spel van bedrijf één staat.
 
Dit was het debuut stuk van Veeking, welke Jerry Veenendaal speciaal voor Claudia Kingma heeft geschreven. De pers sprak de lovende woorden: “VEEKING IMPONEERT”. Avondvullend, 2 tot 4 mannen, 2 vrouwen.
Genre: 1-ste bedrijf is slapstick-komedie en 2-de bedrijf is drama

(Ver-)afgoden:
(Ver-)afgoden speelt zich af in een Idols-achtige omgeving. We zien vier overleden artiesten nl: Frank Sinatra, Marilyn Monroe, Janis Joplin en Elvis Presley hun stinkende best doen om zo goed en positief mogelijk op te vallen. De artiesten laten, door hun concurrenten zoveel mogelijk af te branden, echter zien dat ze weinig in hun vorige leven hebben geleerd. Zo probeert ieder voor zich te bewijzen dat hij of zij de beste is om zo eventueel in aanmerking te kunnen komen voor een reïncarnatie. Het resulteert in talloze discussies waarbij regelmatig humoristische spraakverwarringen optreden en sommige iconen zeer verrassend uit de hoek komen. De grote vraag is natuurlijk wie de competitie gaat winnen.  

(Ver-)afgoden werd (met een iets andere versie) in 2006 voor het eerst opgevoerd. In 2009 is Veeking met dit stuk en een andere bezetting door het land getrokken. De uitvoeringen tijdens het Toverbal Festival in Leiderdorp en het Cameleon Festival in Amsterdam zijn in de prijzen gevallen. Zowel jury als publiek waren erg onder de indruk van deze toch wel ietwat aparte eenakter.   
Eenakter, 2 mannen, 2 vrouwen.
Genre: muzikale tragi-komedie

Deceptie van een Rotlanding:
Op circa 1,5 meter boven de grond zijn Chantal en Maribel ergens vast komen te zitten.
Tijdens hun eerste parachutesprong hebben ze hun opdrachten niet geheel in goede volgorde uitgevoerd.
Wat een gezellig dagje avonturieren had moeten worden, loopt uit in een teleurstelling waarbij deze rotlanding wellicht nog het enige lichtpuntje is.
Deze humoristische cabareteske eenakter gaat over liefde, vriendschap en verdriet met een inhoudelijke knipoog naar de parachutesport.
Eenakter, 2 vrouwen.
Genre: tragi-komedie

De Richel:
De Richel is een eenakter met een minimaal decor. Het verhaal gaat over Annette en Babette. Annette is bijna jarig en denkt dat haar man een verhouding heeft met haar vriendin en zakenpartner Babette. Nu staat Annette op een richel van een hoge wolkenkrabber. Door de frustraties ziet zij geen andere uitweg meer en besluit zelfmoord te plegen. Even later komt ook Babette op de richel staan. Zij is op zoek naar Annette. Als zij haar niet kan vinden gaat Babette ervan uit dat Annette al is gesprongen. Babette biecht op dat zij het een en ander op haar kerfstok heeft. Ook lijkt het erop dat zij wellicht een verhouding heeft…of niet?  Zij weet niet dat Annette om de hoek haar hele verhaal kan horen. Wanneer Babette tot de ontdekking komt dat Annette helemaal niet heeft gesprongen, worden de rollen anders.  

Dit stuk bevat verschillende stijlen. Het begint als een monoloog. Vervolgens wordt het een dialoog. Daarna een toneelstuk met cabareteske eigenschappen. Het stuk is niet zwaar, maar is wel moeilijk te spelen door de verschillende stijlen.    
Eenakter, 2 vrouwen
Genre: tragi-komedie

Tranen op een Songtekst:
Tranen op een Songtekst begint als een serieus liefdesdrama, waarbij twee mensen botsen door hun ervaringen uit het verleden. Wanneer hun ervaringen niet te overbruggen gaten lijken te slaan in hun relatie, loopt Sven uit onmacht en wanhoop de deur uit.  Judith blijft alleen achter.  In haar verdriet krabbelt ze een paar loze zinnen op papier en rent vervolgens weg, zonder de deur dicht te doen.  Wanneer de familie van Judith het geschreven papiertje de volgende dag op tafel ziet liggen, lijkt het erop dat Judith haar zelfmoord hiermee aankondigt.  Dat woorden vaak niet letterlijk genomen moeten worden en dat deze wellicht een hele andere betekenis kunnen hebben, is de voeding van dit stuk. Vol zelfmedelijden zorgen de personages voor haarscherpe dialogen, waarbij het verlies van een dierbare vaak ondergeschikt lijkt.  Tranen op een Songtekst is een hedendaags toneelstuk met een muzikaal tintje, waarbij de egocentrische karaktereigenschappen van de mens op een cynische manier worden weergegeven.   
Avondvullend, 2 mannen, 4 vrouwen.
Genre: muzikale tragi-komedie

Toegang Geweigerd:
Dit is geen stuk voor doetjes. Het verhaal gaat net zoals bij Geev Papaa maar een Kusje, over Cindy en Jessey.  Jessey is in contact gekomen met een vroegere jeugdvriendin. Zij blijkt de dochter te zijn van de psycholoog waarbij Cindy in behandeling is geweest in haar jeugd. Ze halen leuke maar ook minder leuke herinneringen op, die gepaard gaan met de nodige (zwarte) humor. De vriendin wil persoonlijk haar verontschuldigingen komen aanbieden van wat haar vader in het verleden heeft gedaan.   

Het stuk heeft een sterk psychologisch karakter. Over het algemeen niet zwaar, maar wel als men het onderwerp eenmaal weet. De rode draad in het verhaal ligt min of meer in handen van de verteller, die er alles aan doet om de waarheid niet naar voren te laten komen. Daarbij maakt hij handig gebruik van zijn charmes om zo sympathie te winnen bij het publiek.  
Een absolute aanrader, maar wel moeilijk te spelen.  
Avondvullend, 3 mannen, 2 vrouwen
Genre: zwarte drama komedie

Amuse:
Amuse gaat over Ans en Mo. Ans denkt iets te weten over Maarten, de man van Mo. Voordat Ans dit wil bespreken met Mo, lokt ze Mo en Maarten eerst naar haar huis. Maarten moet Henk (de man van Ans) even gaan helpen met het ontstoppen van een putje die helemaal niet verstopt is. Henk en de kinderen zijn totaal niet op de hoogte van dit plotse bezoek en ook niet over het geheim van Maarten. Henk wil weten wat Maarten te verbergen heeft, en probeert op allerlei manieren de waarheid te achterhalen.  
Dochter Myke heeft wel een vermoeden en zet regelmatig haar vader tegen haar moeder op. Wanneer Ans en Mo naar restaurant Amuse gaan, zodat Ans Mo kan confronteren, lijkt alles wat Ans weet helemaal niet zo geheimzinnig als zij denkt. In het restaurant krijgt Ans een spiegel voor waarin zij ziet dat de moderne tijd ook voor haar niet is weggelegd.  

Amuse is een blijspel met kluchtachtige elementen, dat geschikt is voor een cast van 12 personen en eventueel figuranten.   
Avondvullend, 4 mannen, 8 vrouwen.
Genre: blijspel