Home           Over Ons           Veekers           Gespeeld           Contact           Scripts

Veeking Home

  

 

  Stichting Veeking Theaterproducties

 

 

Toneel volgens ons

 

Concept

Bij Veeking hebben we geen

LEDEN!

Inzet en passie maakt ons groot

 

Veeking is opgericht in november 2007. De naam is ontstaan door het samenvoegen van de namen Veenendaal en Kingma en is de fonetische uitspraak van Faking, oftewel: Doen alsof.

 

Veeking is een stichting en heeft als doel om over het algemeen zelf geschreven stukken te produceren op een goed niveau en tegen een betaalbare prijs, waarbij we indien dat mogelijk is nieuw talent een kans willen geven.

 

Verder heeft Veeking geen leden. Wel hebben wij een aantal ‘vaste’ spelers die wij in onze producties zoveel mogelijk een rol geven. Voor eventuele overige rollen gaan wij lenen bij onze collega’s of we plukken ze van de straat.

 

Bijna al onze producties financieren we uit eigen middelen. Dat wil zeggen: Veeking is een amateur theaterstichting die als enige ‘vaste’ bron van inkomsten de kaartverkoop heeft. Spelers betalen bij ons geen contributie maar we vragen wel een kleine bijdrage voor zaalhuur en decor. Spelers zijn bij ons dan ook niets verplicht behalve inzet en motivatie bij het op te voeren stuk.

 

OVER ONS

“Stop Kidding and start Veeking