9,10, 15, 16 & 17 juni 2023

 

‘een EchtPaar’ (eigen productie).

(voor reserveren druk op rode button onder aan de tekst)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Peter en  Sandra  lijken een  echt paar. Ze zijn dan ook een  echtpaar en  delen lief en leed.

Tot hun buren op visite komen is er geen vuiltje aan de lucht. Nadat zij, na een ogenschijnlijke gezellige avond, het huis verlaten is Sandra openhartig en reageert Peter vol begrip.

 

Even later lijkt het werk van Sandra erg veel beslag op haar privéleven te leggen. Als blijkt wanneer de één al een tijdje een affaire heeft staat hun relatie onder grote druk. Wat altijd zo vertrouwd was, valt als een kaartenhuis in elkaar.

 

De altijd onzichtbare tegenstellingen tussen Sandra en Peter worden pijnlijk en langzaam steeds zichtbaarder en duidelijk. Hun dochter, Charlotte, dient steeds meer als buffer en

soms als relatietherapeut. Noodgedwongen moet zij één van haar ouders op intens bewogen momenten ondersteunen.

 

Sandra wil de lijn in hun relatie maar niet door knippen…of is het juist Peter die emotioneel nog geen afscheid van Sandra durft te nemen? De scheidingspapieren liggen klaar en de relatie loopt naar een ultieme climax.

 

EEN EchTPaaR is een intens en ultiem liefdesverhaal, waarbij Veeking alles uit de kast trekt om het publiek figuurlijk aan de hand mee te nemen door wellicht de moeilijkste fases binnen een relatie.

 

Spel: Peter door Freek Bakker, Eric Stam en Marcel Trieling. Sandra door Monique Poelarends, Mariska Stam en Fleur Witteman. Amber door Sofie Delst–van der Marel, Dex door Mika Hoeben en Charlotte door Djen-Lynn Veenendaal.

 

Regie & teksten: Claudia Kingma.