Bij Veeking hebben we geen

LEDEN!

Inzet en passie maakt ons groot

Veeking is een stichting dat is opgericht in november 2007. De naam is ontstaan door het samenvoegen van de namen Veenendaal en Kingma en is de fonetische uitspraak van Faking, oftewel doen alsof.

Veeking heeft als doel om over het algemeen zelf geschreven stukken te produceren op een goed niveau en tegen een betaalbare prijs. Echter; het produceren van bestaande topstukken gaan wij natuurlijk ook niet uit de weg.

Verder heeft Veeking geen leden. Wel hebben wij een aantal ‘vaste’ spelers die wij in onze producties zoveel mogelijk een rol willen geven. Voor eventuele overige rollen gaan wij lenen bij onze collega’s of we plukken ze van de straat.

Bijna al onze producties financieren we uit eigen middelen. Dat wil zeggen: Veeking is een amateur theaterstichting die als enige ‘vaste’ bron van inkomsten de kaartverkoop heeft. Spelers betalen bij ons geen contributie maar we vragen wel een kleine bijdrage voor zaalhuur en decor. Spelers zijn bij ons dan ook niets verplicht behalve inzet en motivatie bij het op te voeren stuk.

E-mailadres: info@veeking.nl

 

 

 

Gespeeld

Veeking

Veekers

 

VeekingTheater
Veeking reserveer

Stichting Veeking Theaterproducties

Contactgegevens:

Theatergroep Veeking

Evertsenstraat 4r, 1972 AM, IJmuiden

Info@veeking.nl   l   06-45606557