Veeking speelt op:

Vrijdag 31 januari, zaterdag 1, donderdag 6, vrijdag 7 en zaterdag 8 februari

 

Wijn

Van Philip Walkate

Kraaktheater,

Nicolaas Beetslaan 5 in Driehuis

Aanvang: 20:00 uur.

 

 

RESERVEER

 

 

Inhoud:  

Vrienden die af en toe een flesje met elkaar opentrekken blijven langer bevriend. Hoewel... In de thrillerkomedie ‘Wijn’ nemen zes geweldige acteurs u mee in een met wijn doordrenkte avond, waarop alles net even anders loopt dan verwacht.

 

Charles en Charlotte ontvangen in hun villa in Driehuis de reeds oude vrienden Bob en Marja voor de jaarlijkse wijnavond. Gezellig? Niet echt! De sfeer is vanaf het begin af aan al gespannen. Charles en Charlotte zijn uit elkaar gegroeid, Marja en Charlotte gunnen elkaar het licht in de ogen niet en Charles heeft een wel heel bijzonder moment gekozen voor de wijnavond dit jaar. Bovendien is Ed dit jaar niet uitgenodigd, terwijl hij notabene de wijn avonden heeft bedacht en altijd van de partij was. Wanneer Ed later op de avond toch nog komt opdagen en even later ook de met psychische problemen kampende dochter van Charles en Charlotte, Eveline, opduikt, loopt de boel volledig uit de hand. Want met drank in de man (of vrouw) liggen de geheimen al snel op tafel.

 

Spel:(in volgorde van opkomst) Wilma Vonk als Charlotte, Charles Witberg als Charles, Jan Commandeur als Bob, Marian Dijkman als Marja, Marco Mekenkamp als Ed en Joyce van Gelder als Eveline

 

Regie: Jerry Veenendaal

Kaarten zijn €.12,- p.p.